Stjerneløbet

Når man som jeg er super interesseret i astronomi og samtidig nyder at cykle, så er det vist fuldstændig oplagt at deltage i ”stjerneløbet”. Jeg har igennem længere tid leget med tanken om at prøve kræfter med et cykelløb og konkurrere med andre.

Egentlig har løbet ikke noget at gøre med astromoni, men jeg synes da, det er et meget sjovt sammenfald og et eller andet skal man jo vælge ud fra. Løbet er på 50 kilometer og køres her i Jylland, så det passer rigtig godt både med hensyn til placering og længde.

Jeg har meldt mig til, men har nok fået lidt kolde fødder: For er jeg der, hvor jeg burde være? Kan min krop holde til det? Jeg har før handlet hos svenskkosttilskud.dk og henvendte mig derfor til dem med en forespørgsel om, om de kunne hjælpe mig med det sidste boost. For at få musklerne bygget op til turen valgte jeg i samråd med dem at prøve præstationsfremmende kreatin, så jeg kan yde maksimalt under løbet. Jeg har modtaget en god plan fra dem, så jeg glæder mig til at se resultatet.

Derudover har jeg lavet en træningsplan, som jeg vil følge, så jeg kommer i bedst mulig form inden løbet. Jeg glæder mig allerede til at komme af sted. Måske bliver det første og eneste gang jeg deltager i et sådant løb – måske bliver jeg tændt og vil deltage i andre løb fremover? Det vil tiden vise!

Under alle omstændigheder bliver det en stor oplevelse, som jeg ser meget frem til.

Comments are closed.