Sidste hånd på boligen

Efterhånden har det været et langt træk at få gjort mit hus i stand, så jeg synes, at jeg kunne kalde mig færdig. Sådanne renoveringer har det med at gribe om sig, men selvom alle timerne undervejs ikke har været lige sjove, så er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet. Der er en kæmpe tilfredsstillelse i at vide, at man faktisk selv har lagt det gulv man går på og selv sat køkkenet op!

Nye møbler
Nu hvor jeg er ved at være færdig, har jeg besluttet mig for, at jeg også vil investere i nye møbler. Når man har haft fat i alle kvadratcentimeter af huset, så har man også en ide om, hvad det passer ind de forskellige steder.

Selvom jeg helt klart har en mening om, hvad jeg kan lide og ikke kan lide med hensyn til møbler, så indrømmer jeg blankt, at jeg hader at gå rundt i møbelhusene og kigge på tingene. Jeg vil gerne have fred og ro til at kigge og gider ikke ekspedienter, der konstant kommer farende med gode forslag.

Sovesofa

Bild fra Trademax

Super side på internettet
Derfor har jeg fundet en super side på internettet, hvor jeg i fred og ro kan kigge rundt og bestille det, som jeg synes passer ind – Trademax hedder den. Jeg har bestilt derinde af flere omgange og er meget tilfreds både med serviceniveauet og med kvaliteten på varerne. Denne gang er det stuen, der står for tur. Jeg har besluttet mig for at købe en sofa, der kan laves om til sovesofa, når jeg har overnattende gæster – jeg har fundet flere forskellige gode kandidater på Trademax – spørgsmålet er bare, hvilken jeg skal vælge.

Comments are closed.