Om astronomi2009.dk

Velkommen til min blog!

På bloggen vil jeg skrive en del omkring alle de spændende ting, der rører sig derude, men også om mere jordnære ting, som fylder i min verden. Blandt andet købte jeg sidste år et hus, der blev betegnet som et ”håndværkertilbud”, så når jeg ikke arbejder, så går rigtig meget tid med at sætte det i stand. Jeg er nået langt, men mangler også stadig en hel del.

Lidt om mig selv: Jeg hedder Torsten og er 55 år gammel. Jeg er bosiddende i en mindre landsby 15 km uden for Århus. Når jeg ikke holder fri arbejder jeg som pædagog på et fritidshjem, hvor jeg elsker at være sammen med de skønne, herlige unge mennesker. Jeg spiller selv guitar og bruger naturligvis noget af tiden på at lære de unge mennesker glæden ved musik.

Derudover kører jeg et valghold på ungdomsskolen med astronomi. Det er fantastisk at få lov til at videregive sin hobby. Det er også en udfordring at formidle nogle af de meget komplekse emner videre i et sprog, som en teenager kan forstå. At tage denne iPad-generation med ud en mørk aften og kigge på alle de fantastiske stjerner, se stjerneskud og snakke om kometer, meteorer, sorte huller, planeter og alt det andet, er en fuldstændig fantastisk følelse, som gør, at jeg bliver endnu mere interesseret i at lære mere om emnet og dykke dybere ned i alle de spændende områder.

Ligesom de fleste andre danskere har jeg også lidt dårlig samvittighed over, at jeg burde bevæge mig noget mere og passe lidt bedre på min krop. Jeg kan jo mærke, at den ikke bliver yngre, som årene går. Derfor har jeg sat mig nogle mål om, at få mig bevæget lidt mere. Det kan også være, at jeg vil skrive om det, når jeg får taget mig sammen til at komme i gang.

Lettere omskrevet vil Armstrongs berømte citat nok passe meget godt på mig: Et lille skridt for menneskeheden, men et kæmpe skridt for mig!