Mit Håndværker-tilbud

At købe et ”håndværkertilbud” er en rigtig stor mundfuld. Jeg har altid haft hænderne skruet rigtig på og har altid elsket at gå og makke i forskellige ting, så på den ene side er det aldeles fantastisk selv at bygge det hele op fra grunden, sådan som jeg gerne vil have det og på den anden side, så går det hele bare alt for langsomt – men det tror jeg alle, der har prøvet det, kender alt for godt!

Nu er jeg nået til køkkenet, der skal have den helt store tur. Først tog jeg alt eksisterende inventar ud. Det var vist noget, som huset var født med i tidernes morgen, så jeg skulle nærmest ned på knæ, når jeg skulle lave mad i det køkken – og når man som jeg elsker at lave god mad, så er det altså vigtigt, at køkkenet fungerer og passer i højden!
Når man piller sådan et køkken ned, kan der opstå flere ubehagelige bekendtskaber, så jeg kunne hurtigt se, at der også skulle nyt gulv til og at væggene skulle have den store tur. Så det startede jeg med.

At skulle vælge køkkenelementer er en hel videnskab for sig. Jeg valgte nogle helt klassiske, tidløse som jeg håber, kan holde mange år frem. Så nåede vi frem til det, som vi mænd synes er sjovere end selve køkkenelementerne, nemlig al elektronikken. Her kan man rigtig slå sig løs med en maskinpark, der virkelig sparker r… Jeg nyder dagligt, når jeg laver aftensmad, at jeg faktisk har valgt nogle flotte produkter, der bare leverer varen.

Det er en nydelse at komme hjem til et smukt køkken og det er en nydelse at lave mad i det.

Comments are closed.