Der skal en ny sofa til!

Efter et par hårde uger med træning og rigelig af stjernekiggeri har jeg besluttet mig for at forkæle mig selv. Jeg har endeligt fået ryddet ud i min stue så der ikke står gamle stjernekikkerter og andet rod, men det er nu faktisk en rigtig flot stue med styr på tingene. Jeg manglede dog lige en ting og det er her jeg har forkælet mig selv. Jeg har i længe tid haft kig på sofaer med chaiselong da det er noget jeg i flere år har ønsket mig. Peter henne fra astronomi-klubben anbefalede mig at tage et kig ind på http://www.trademax.dk/udsalg hvor han selv lige har købt et nyt sæt møbler til stuen og varmt anbefalede siden.

Jeg fik fundet en ganske god oversigt over forskellige sofaer under deres rette sektion hvor jeg faktisk hurtigt fik bestilt en ny sofa som var der ganske få dage senere. Det var super god service, hvilket jeg også går højt op i når jeg endeligt køber noget på internettet hvor jeg ellers har været knap så flittig når det har været andre ting end stjernekikkerter. Jeg kan anbefale andre at købe igennem siden hvis de står og mangler nogle møbler. Som et godt fif så har de også en god oversigt med tilbud inde på Trademax hvis man lige står og mangler noget. Jeg har indtil videre været super glad for min sofa og det har også gjort noget helt nyt for stuen som fremstår virkelig flot nu.