At passe på sin krop

Cykling er god træningAlle der har prøvet at købe et hus og gennemrenovere ved, at det er rigtig hårdt arbejde. Her får man virkelig brugt sin krop og rigtig mange muskelgrupper, når man knokler med gulve, tapeter og alt det andet, der skal gøres.

Nu hvor huset er ved at være, som jeg gerne vil have det, kan jeg mærke, at jeg i min hverdag mangler at få brugt al den energi, som jeg fik brugt under renoveringen. Det er vist heller ingen hemmelighed, at de kilo jeg tabte under dette arbejde ikke har gjort noget grimt for min krop!

Derfor er jeg begyndt at cykle til og fra arbejde 2 gange om ugen. Det er en strækning på 30 km hver vej, men som fritidspædagog møder jeg ind over middag hver dag, så jeg slipper for den trælse morgentrafik. Jeg har heldigvis mulighed for at komme i bad på arbejde, inden jeg møder ungerne, men nogle dage ved jeg, at jeg alligevel skal ud på boldbanen og okse rundt, når de har fri fra skole og egentlig virker jeg jo som en ret god rollemodel, når jeg kommer pustende på arbejde med træningstøj på, når vi skal løbe rundt.

Cykelturen hjem fra arbejde elsker jeg – her slapper hovedet af, jeg tænker dagen igennem og kan holde fri, når jeg endelig lander på matriklen.

Hjem i bad og så lave en god sund aftensmad inden jeg med god samvittighed kan smække benene op i sofaen og nyde lidt god underholdning – se så synes jeg, at jeg har haft en skøn dag!

Comments are closed.