At holde sig i form i en moden alder

Dåbsattesten er efterhånden ikke helt ny længere. Næste runde hjørne bliver de 60 år og selvom jeg synes det er langt ude i fremtiden, så kan jeg jo godt se, at det nærmer sig med hastige skridt.
Et af de steder hvor jeg godt kan mærke alderen er, når kroppen skal i gang om morgenen. Det tager altså lidt længere tid end da jeg var 18!

I efteråret efter at have sat mit hus i stand begyndte jeg at cykle til og fra arbejde og kunne mærke, hvilken energi det gav mig – både på arbejdet og derhjemme.

Ligesom alle andre har december været god men hård ved min krop. Januars kolde og fugtige vejr appellerer ikke ligefrem til at komme ud, så derfor valgte jeg at kickstarte det nye år med en sundere livsstil. Til at komme gang i gang har jeg valgt at bruge et protein tilskud, så jeg føler mig hurtigere mæt og dermed også spiser mindre. Jeg har valgt at handle hos svensk kosttilskud. Der er supergode beskrivelser og jeg får sendt det lige til døren.

Jeg kan allerede mærke her lidt inde i det nye år, at min krop nyder den nye livsstil og jeg forsøger at kæmpe mig op på cyklen selvom det småregner og er mørkt.

Når det så bliver lysere og lidt varmere i vejret drømmer jeg om, at få cyklet endnu mere og måske deltage i nogle af de cykelløb, der afholdes rundt omkring – det kunne være sjovt at have et mål med cyklingen og måske endda gå hen og vinde. I hvert fald føler jeg, at jeg allerede har vundet den første sejr ved at sidde på cyklen flere gange om ugen.

Comments are closed.